Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění na Koulení 2009

15. 9. 2009
.. žádný závod formátu, Koulení z Lednice do Brna, se neobejde bez přípravy. Proto i náš tým od prvních kroků z cíle loňské ročníků plánoval jak se co nejlépe připravit na ročník nadcházející .. na Koulení z Lednice do Brna 2009.

Samozřejmě největší plánování na nás dolehlo hned v cíli .. přesně jsme věděli, co je potřeba do příštího roku doladit, co je potřeba naplánovat. Pak jsme na dlouhé měsíce museli dát plánování sbohem a pustit se do každodenních povinností.. Ovšem jakmile jsme otočili kalendář na rok 2009 přípravy začaly..

První věcí, která nám ležela v hlavě, byla prezentace .. dát o nás vědět kamarádům a známým .. prostě prezentovat se široké veřejnosti .. dlouho trvalo, než se nám podařilo zrealizovat tuto myšlenku. Ale myslím, že se to povedlo a výsledek vidíte před sebou ..
Dalším takovým snem bylo uspořádat takové „ soustředění “ .. přece jenom nekoulíme každý den . . A tak se to všechno perfektně naplánovalo .. jediné co nám chybělo .. čas. Na konci prázdnin jsme zjistili, že opravdu nemáme jediný víkend, kdy bychom se všichni tři uvolnili..
Zanechali jsme tedy plánování tréninku a řada přišla na obleček ..takých nápadů padlo.. Už jsme přeci jenom nechtěli zažít situaci z loňského roku a proto jsme otázky na Hvězdnou bránu poslali do věčného časoprostoru :-D Monča nás totiž přivedla na báječný nápad oblečku, za což jí velice děkujeme.. no a výsledek .. na ten si musíte počkat do 3. října ..
První zářijový víkend a najednou se to stalo .. bez velkého plánování jsme uspořádali první roční „ Já bych se toho nebál .. soustředění „ .. Tímto článkem bychom chtěli vyslovit velký dík celé rodině Koštálovic, protože bez nich bychom celou akci ani neuskutečnili..
A bylo to soustředění se vším všudy .. příjezd servisním vozidlem, samozřejmě trénink na trase Úvaly – Mikulov, nafocení promofotek pro sponzory a fanoušky a také určení konečné strategie celého týmu .. fotoreportáž ze soustředění si můžete prohlédnout v galerii.
A protože start koulení z Lednice do Brna 2009 se kvapem koulí .. sledujte naše stránky a 3. října se uvidíme..
Děkujeme Všem našim příznivcům za podporu ..

Sportu ZDAR, koulení zvláště .. protože . já bych se toho nebál ..  

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Trénink na Koulení 2009